Vervoer en Logistiek

Zowel in het vervoer als de logistieke sector zijn de effecten van de pandemie, geopolitieke spanningen, tekort aan personeel en verstoorde supplychains groot. Niet gek dus dat er volop wordt ingezet op digitalisering, robotisering, schaalvergroting en Lean. Een lastig werkveld waar iedereen dagelijks mee te maken heeft, als individuele klant bij een webwinkel, in de supermarkt, om naar je werk te gaan of te verhuizen. Genoeg kansen om met Lean diverse vraagstukken aan te pakken en succesvol op te lossen.

Veel voorkomende vraagstukken

  • Onze groei is enorm en we gaan een nieuw distributiecentrum opzetten, hoe gaan we dat aanpakken, inrichten, processen ontwerpen en medewerkers trainen?
  • Hoe gaan we efficiënter werken voor onze klanten?
  • We willen dat onze teams zelf met Lean hun processen gaan verbeteren, kunnen jullie ons hierbij helpen en onze medewerkers trainen?
  • Hoe gaan we een versnelling realiseren in het waarmaken van onze ambities?
  • We willen een van onze grootste processen met een leverancier verbeteren, de leverbetrouwbaarheid moet flink omhoog, hoe zouden we dat kunnen doen?
Sparren over jouw vraagstuk?

Onze directeur René denkt graag geheel vrijblijvend met je mee.  

bel met René

Een greep uit onze klanten binnen de

Vervoer en Logistiek

branche

Deze klanten gingen u voor.

Bekijk alle cases

Incompany opleidingswensen?

Onze opleidingen kunnen ook incompany verzorgd worden. Bel ons gerust als je even wilt sparren of advies wilt over jouw (maatwerk) opleidingsvraagstuk. Wij denken graag met je mee!

Bekijk onze opleidingen

De mogelijkheden voor consultancy

Er zijn veel verschillende organisatie vraagstukken waarbij Lean kan helpen. Wij hebben ruime ervaring in advies- en consultancy vraagstukken in de uitvoering van een Lean traject. Hierbij gebruiken we methoden als Strategy Deployment, A3, Gemba Walking, Kaizen, Problem Solving, Coaching On The Job en Training Within Industry. Hierbij halen we samen met onze opdrachtgevers mooie resultaten en betrokkenheid op alle lagen van de organisatie. Laat ons helpen bij jouw vraagstuk!

Lees meer
Ervaringen van klanten
No items found.

Het laatste Lean nieuws over deze branche

Heeft u vragen?
Veelgestelde vragen
Wat is Lean?
Wat is een Lean wave?
Wat is het verschil tussen Lean, Agile en Scrum?
Naar alle vragen
Trots partner van