Het Lean Global Network

Het Lean Global Network is een netwerk van 30 non-profit, missie gedreven instituten die de verantwoordelijkheid nemen om Lean denken en doen te verspreiden in hun land en regio.
Regelmatig komen wij met elkaar bijeen om ervaringen uit te wisselen en samen te werken aan projecten, producten of evenementen.

LGN website
300

Lean experts wereldwijd aangesloten

>30

Instituten binnen het LGN

> 7.500

Deelnemers per jaar aan Lean events

Miljarden

Euro's bespaard voor klanten met Lean

Over het Lean Global Network

Met ongeveer 300 Lean experts wereldwijd binnen het netwerk ondersteunt het LGN organisaties in een grote variëteit aan branches en disciplines. Onze ervaring laat zien dat Lean denken en doen kan helpen bij het verbeteren van de prestaties van organisaties en het verhogen van de levensstandaard. Bij het realiseren van een balans tussen onze toegenomen consumptiewens en het minimaliseren van het gebruik van schaarse middelen en de impact hiervan op de omgeving. 

Wij geloven dat Lean denken en doen ook helpt voor elke individu om meer waarde te creëren in ons steeds drukker wordende leven: meer voldoening halen uit je werk en continue persoonlijke ontwikkeling. Daar wil het LGN haar bijdrage aan leveren.

We werken als instituten nauw samen in wat we noemen Co-Learning, Educating and Sharing. Lees hier meer over op de website van het LGN.

Trots partner van