€ op aanvraag
10 dagen (of maatwerk)
Incompany
LEIDERSCHAP OPLEIDINGEN

Lean Leiderschap Programma

Dit programma is ontworpen voor Leiderschap teams die op een gestructureerde manier met hun eigen Lean transformatie aan de slag willen, en daar zelf als Leiderschap team een pro-actieve rol in willen spelen, zowel in de rol van opdrachtgever als die van coach/mentor.

Data en aanmeldenContact opnemen

Boek een opleiding

Van start met deze opleiding?
€ op aanvraag
Aanmelden

Voor wie is deze opleiding?

  • Voor directie en management teams die op een gestructureerde manier willen leren de eigen Lean transformatie vorm te geven en te begeleiden
  • Voor directie en management teams die voor een forse opgave staan in hun organisatie: dan kan in groei zijn, in verschuiving van diensten en/of producten, in overnames, et cetera
  • Voor directie en management teams die gefuseerd zijn of een overname hebben gedaan en hun organisatie opnieuw willen vormgeven
Laat je overtuigen

Wat brengt deze opleiding jou?

Als team leer je optimaal als je gezamenlijk een traject doorloopt terwijl je met elkaar werkt én leert aan de hand van de echte organisatievraagstukken waarvoor je gesteld staat.
1
Onder professionele begeleiding van stevige, zeer ervaren senior Lean experts op directieniveau werk je aan een succesvolle transformatie van je eigen organisatie.
2
Praktische kennis voor de implementatie of doorontwikkeling van Lean in je organisatie en jouw rol hierin.
3

Dit ga je leren

Het Lean Leadership Program is ontworpen voor groepen van leidinggevenden binnen één organisatie. Je wilt als directie of managementteam op een gestructureerde manier leren jullie eigen Lean transformatie te leiden. Het standaard programma is opgebouwd uit vijf tweedaagse sessies met een tussenperiode van enkele weken waarin de deelnemers aan de slag gaan met praktische activiteiten en daarop worden gecoacht. In iedere sessie presenteren de deelnemers kort aan elkaar wat ze geleerd en bereikt hebben in de tussentijdse periode. Gedurende het traject worden de eerste resultaten geboekt en in de laatste sessie sluiten we af met een Transformatieplan voor de volgende fase.

Dit programma wordt maatwerk incompany verzorgd. Over de exacte inhoud van het programma stemmen we graag in overleg af. Het programma is onder meer afhankelijk van de vraagstukken die in jouw organisatie spelen. Ook is het aantal dagen af te stemmen op jouw wensen.

Photo

De kosten

De prijs van het Lean Leiderschap Programma is op aanvraag. Neem contact met ons op, dan bespreken we jouw wensen en maken we een offerte op maat.

Ervaringen
No items found.
No items found.
HeB JE vragen?
Veelgestelde vragen
Wat is een Lean transformatie?
Wat zijn de voordelen van Lean?
Verzorgen jullie ook maatwerk incompany opleidingen?
Wat is Lean Management?
Naar alle vragen
>10.000

Deelnemers opgeleid

>1.000

Bedrijven geholpen met Lean

77

Lean boeken in assortiment

Miljoenen

Euro's bespaard voor klanten met Lean

Trots partner van