Ontdek onze Lean opleidingen

Op deze pagina vindt je een selectie van ons opleidingsaanbod. Onze Lean opleidingen kunnen ook incompany verzorgd worden. Bel ons gerust als je even wilt sparren of advies wilt over jouw opleidingsvraagstuk. Wij denken graag met je mee!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Geen resultaten gevonden
Er zijn geen resultaten binnen je huidige zoekopdracht. Probeer je filters aan te passen.
Laden...

Wil je weten welke Lean belt opleiding het best bij jou past?

Gebruik dan onze keuzehulp

Naar de keuzehulp
Groep 5 2024 / Lean Black Belt
Monday
2
September
2024
Bekijken
Groep 5 2024 / Lean Green Belt
Wednesday
4
September
2024
Bekijken
Master Black Belt 2024
Monday
23
September
2024
Bekijken
Geinteresseerd in een incompany opleiding? 

Onze directeur René denkt graag geheel vrijblijvend met je mee. Bel hem gerust!

Bellen met Rene
"Prachtige kans om diep in de lean denk- en werkwijze te duiken! De principes worden echt uitgediept met oefeningen en simulaties en toegepast onder deskundige leiding van iemand met heel veel praktijk ervaring. Niet alleen in de traditionele productie omgevingen maar ook in bijvoorbeeld (financiele) dienstverlening. Top opleiding!"

Jonny Mooi

Hoofd Logistiek Centrum Eemspoort bij UMCG Universitair Medisch Centrum Groningen

“De trainer nam overal de tijd voor. Er was meer dan voldoende ruimte voor discussie en reflectie op je eigen werkomgeving. Na een theoretische uitleg van een concept gingen we er direct mee aan de slag middels een simulatie spel. Hierdoor kwam de theorie tot leven en heb ik nog ontzettend veel meer “Aha” momenten gehad. Deze opleiding kan ik iedereen aanraden. Ook als je niet in een productie omgeving werkt.”

Sabrina Bunt

Continuous improvement manager bij Thales

"Een training die iedereen zou moeten volgen! Enthousiaste trainers met enorm veel ervaring die de stof kunnen vertalen naar alledaagse voorbeelden. Fijne setting en communicatie."

Maxime de Lange

Site Manager bij ISS Nederland

"Een verdieping op de Green Belt die ik ook al via LMI heb mogen halen. Boeiende en inspirerende trainingsdagen gehad, waarbij de trainer de stof mooi aan laat sluiten op de praktijk en dit prima kan vertalen naar diverse sectoren. Daardoor al een goede vertaalslag kunnen maken naar onze Gemba! Hadden ook een enorm leuke groep :)."

Stephanie Zaari

Lean coach bij Shoeby

Trots partner van