€ 1.980,=
2 dagen
Nyenrode Business Universiteit
LEAN WORKSHOPS

Masterclass Lean Management

Hoe kan je in jouw organisatie kosten besparen, de processen efficiënter laten verlopen en beter inspelen op de behoefte van jouw klanten? Tijdens de masterclass Lean Management ga je concreet aan de slag met Lean in de simulatie omgeving van het Nyenrode Lean Institute. Je leert de kracht ervaren van Lean en krijgt inzicht in de nodige vervolgstappen voor jouw organisatie.

Data en aanmeldenContact opnemen

Boek een opleiding

Van start met deze opleiding?
€ 1.980,=
Aanmelden

Voor wie is deze opleiding?

  • Professionals en leidinggevenden die meer willen leren over (het toepassen van) Lean Management of dit naar een hoger niveau willen brengen.
  • Dit programma is niet geschikt voor externe consultants.
Laat je overtuigen

Wat brengt deze opleiding jou?

Aan de hand van simulaties oefenen en echte leerervaring opdoen
1
College van experts uit het bedrijfsleven
2
Theorie gekoppeld aan de praktijk
3

Dit ga je leren

Op de eerste dag van de masterclass Lean Management worden de belangrijkste principes, methoden en technieken van Lean uitgelegd. Deze ga je vervolgens direct toepassen in een simulatie in een fabrieksomgeving. Op de tweede dag ga je met al deze kennis en ervaring zelf in een simulatie een kantoor omgeving met behulp van Lean transformeren. Op deze manier leer je in korte tijd alles over de toepassing van Lean in je eigen werkomgeving.  Je leert hoe je op een goede manier kunt verbeteren, zowel voor jezelf als voor jouw klanten.

Aan het eind van de opleiding:

  • Ken je de basisprincipes van Lean Management.
  • Heb je inzicht in de elementen en de werking en toepassing van Lean Management.
  • Weet je wat Lean kan betekenen voor jouw organisatie.
  • Weet je welke stappen in jouw eigen organisatie gezet moeten worden.

De simulatie

Het Nyenrode Lean Institute (NLI) biedt als enige in Nederland een simulatie omgeving waar Lean kan worden ervaren in zowel een fabricage- als in een kantooromgeving. Professionele acteurs nemen de rol van werknemers aan en bootsen een realistische werkomgeving na. Je krijgt zo een unieke leerervaring door theorie direct om te zetten in praktische verbeteractiviteiten: 'doen is begrijpen'.

Photo

De kosten

Deze masterclass kan zowel incompany verzorgd worden voor een teams als via individuele inschrijving bij de Nyenrode Business Universiteit waarmee wij een samenwerkingsverband hebben. Voor incompany verzoeken wij je contact met ons op te nemen om je wensen en de prijs met elkaar te bespreken.

Wil je deze Masterclass als individu volgen, dan kan dan via Nyenrode. De prijs voor de tweedaagse Masterclass bedraagt dan € 1.980,= exclusief BTW. Deze prijs is inclusief het lesmateriaal en catering.

Ervaringen
No items found.
No items found.
HeB JE vragen?
Veelgestelde vragen
Wat is Lean Management?
Wat is Lean?
Naar alle vragen
>10.000

Deelnemers opgeleid

>1.000

Bedrijven geholpen met Lean

77

Lean boeken in assortiment

Miljoenen

Euro's bespaard voor klanten met Lean

Trots partner van