.

Bestellen
Om bij het Lean Management Instituut te kunnen bestellen, dient u een account aan te maken. Dit doet u eenmalig bij uw eerste bestelling. Voor toekomstige bestellingen hoeft u alleen in te loggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord.
U kunt een bestelling plaatsen door in de webshop op een product te klikken en deze vervolgens in uw winkelwagen te plaatsen. Hierna gaat u naar de pagina "Afrekenen" om de bestelling te bevestigen.
Op deze pagina vult u de nodige gegevens in en klikt na het kiezen van een betaalwijze op "Plaats bestelling".
Betalen
Bij het Lean Management Instituut kunt u op vier verschillende wijzen betalen:
1. iDeal: Hiermee kunnen klanten in Nederland zeer gemakkelijk en veilig via de vertrouwde iDeal pagina van hun eigen bank betalen.
2. PayPal/Creditcard: Hiermee kunnen alle klanten met een creditcard via PayPal betalen. Wat is PayPal?
3. Creditcard: Wij accepteren Visa, Mastercard en American Express.

Per 15 juli 2014 is het niet langer mogelijk om op factuur te bestellen. Voor hulp bij uw bestelling neem contact op met info@leaninstituut.nl of bel ons op 085-8769346085-8769346.
Bij betalingen met iDeal en PayPal wordt u na het plaatsen van de bestelling doorverwezen naar de betaalpagina van uw eigen bank voor iDeal of naar de PayPal pagina om uw betaling te voltooien. Nadat uw betaling is afgerond, keert u automatisch terug op onze website. Bij betaling op factuur blijft u op onze website.
Levering en verzendkosten
Leveringen worden normaliter binnen één werkdag na bestelling via PostNL verstuurd en zullen onder normale omstandigheden de volgende werkdag bij u worden afgeleverd.
Op basis van de gekozen producten berekent het systeem automatisch de verzendkosten uit die afhankelijk van formaat en gewicht zijn afgestemd op de verzendkosten van PostNL.
Bij verzendingen waar factuur- en verzendadres hetzelfde zijn, vindt u uw factuur op het pakket/envelop. Deze dient tegelijkertijd als pakbon. Op het moment dat uw factuur- en verzendadres afwijken dan ontvangt u bij uw bestelling alleen een pakbon en wordt uw factuur apart verstuurd.
Retourneren
In geval van beschadiging sturen wij een nieuw exemplaar inclusief een retourenvelop naar u toe. U kunt dan het beschadigde artikel retourneren door gebruik te maken van de retourenvelop.

Dit geldt ook in geval van een verkeerde zending. U krijgt dan het juiste artikel toegestuurd en kunt het verkeerde artikel door middel van de retourenvelop terugsturen.

Let er wel op dat u als klant aansprakelijk bent voor het zoek raken van een retourzending. Vergeet daarom nooit een trackingcode op te vragen.

Let op! Neem nooit een beschadigd pakket in ontvangst. U heeft het recht om deze te weigeren. Neem in dat geval zo snel mogelijk contact met ons op.

Account
U kunt altijd inloggen op uw account door rechtsboven op onze website op "Mijn account" te klikken. Na het inloggen komt u terecht op het dashboard waar u al uw gegevens kunt wijzigen en aanpassen. Hier ziet u tevens ook een historie van de geplaatste bestellingen en indien gewenst, kunt u heel makkelijk oude orders opnieuw bestellen. Facturen kunt u hier op ieder moment bekijken en downloaden.
Bent u uw wachtwoord vergeten? U klikt op de inlogpagina op "Wachtwoord vergeten?". Na het invullen van uw e-mailadres versturen wij u een nieuw wachtwoord toe. Dit kunt u dan zelf weer in de dashboard wijzigen.
Privacy
Om te kunnen bestellen bij het Lean Management Instituut hebben wij enkele persoonlijke gegevens nodig. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt om uw bestelling af te handelen. Deze zullen dan ook onder geen enkele omstandigheden aan derden worden verstrekt.
Algemene voorwaarden
Op alle bestellingen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Klik hier om deze te bekijken en/of te downloaden.
Contact & info
Voor vragen of informatie over onze producten en/of diensten kunt u contact opnemen via +31(0)85 8769346+31(0)85 8769346 of e-mailen naar info@leaninstituut.nl.


Bankgegevens:

Rekening / Bank Account nr: 5445415
IBAN: NL48INGB0005445415
BIC: INGBNL2A
ING Bank (Amsterdam)