.

Artikelen 1 tot 10 van 94 in totaal

per pagina

Artikelen 1 tot 10 van 94 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. Volgende pagina

Van hoog naar laag sorteren
 1. Everything I Know About Lean I Learned in First Grade Everything I Know About Lean I Learned in First Grade

  € 17,00

  Dit boek laat de eenvoud van Lean zien door de activiteiten van eersteklas basisonderwijs leerlingen te linken aan de kern principes van Lean. Meer info
 2. Problemen oplossen 101 Problemen oplossen 101

  € 20,00

  In Problemen oplossen 101 zijn de technieken van McKinsey gebruikt om uit te leggen hoe je problemen oplost. Je leert om structuur aan te brengen in je denkproces. Meer info
 3. The Lean Startup The Lean Startup

  € 20,00

  Dit boek gaat over leren wat de klant echt nodig heeft en om ervoor te zorgen dat er continu op verandering moet worden gelet. Meer info
 4. Understanding A3 Thinking Understanding A3 Thinking: A Critical Component of Toyota's PDCA Management System

  € 30,00

  Het A3 rapport, een simpele en flexibele tool, heeft bewezen een belangrijk instrument te zijn binnen Toyota’s organisatorische efficiëntie. Met name binnen engineering en R&D afdelingen wordt deze tool veelvuldig gebruikt. De kracht van het A3 rapport voortvloeit echter niet uit het rapport zelf, maar uit de ontwikkeling van de cultuur en mentaliteit die nodig zijn voor deze werkwijze.

  Meer info
 5. A3 problem Solving for Healthcare A3 Problem Solving for Healthcare: A Practical Method for Eliminating Waste

  € 45,00

  Het A3-proces is een manier om anders te kijken naar een specifiek probleem geïdentificeerd door directe waarneming of ervaring. Het boek beschikt over een structuur die altijd begint met het definiëren van het probleem door de ogen van de klant.

  Meer info
 6. reating Mixed Model Value Streams Creating Mixed Model Value Streams: Practical Lean Techniques for Building to Demand, Second Edition

  € 42,50

  De Mixed Model Value Streams Second Edition laat een stap-voor-stap benadering zien voor de implementatie van Lean in complexe omgevingen en beschrijft welke Lean technieken gebruikt kunnen worden tijdens moeilijke situaties.

  Meer info
 7. Inside the Mind of Toyota Inside the Mind of Toyota: Management Principles for Enduring Growth

  € 42,50

  De aanhoudende groei van Toyota trekt de aandacht van economen en industriëlen over de hele wereld die staan te popelen om de geheimen van het blijvend succes van Toyota te leren. In dit boek onderzoekt Satoshi Hino de bron van kracht bij Toyota, deze wordt geformuleerd als het fundamentele denken en beheersstructuren die behoren tot de Toyota Production System.

  Meer info
 8. Made-to-Order Lean Made-to-Order Lean: Excelling in a High-Mix, Low-Volume Environment

  € 42,50

  De Toyota Production System heeft in massa productie omgevingen veel opmerkelijke resultaten getoond, dit systeem is echter niet volledig begrepen en correct uitgevoerd in high-mix en lage volume productie omgevingen.

  Meer info
 9. The TWI Workbook The TWI Workbook: Essential Skills for Supervisors

  € 35,00

  Tijdens de Tweede Wereldoorlog eisten de Amerikanen steeds meer toenemende productie volumes. TWI, een training voor supervisors, werd ontwikkeld aan de hand van de volgende drie programma’s: werkinstructies, werkmethoden, en werkrelaties.

  Meer info
 10. Training Within Industry Training Within Industry: The Foundation of Lean

  € 35,00

  Dit boek onderzoekt een cruciaal deel van een Lean initiatief die over het hoofd wordt gezien door de industrie van de Verenigde Staten. De Training Within Industry (TWI) programma, ontwikkeld door de Verenigde Staten tijdens de Tweede Wereldoorlog, wordt al decennia lang door Toyota gebruikt. Dit krachtige programma standaardiseert training trajecten en assisteert supervisors in het opleiden van nieuwe operators om snel en effectief te werken.

  Meer info

Artikelen 1 tot 10 van 94 in totaal

per pagina

Artikelen 1 tot 10 van 94 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. Volgende pagina

Van hoog naar laag sorteren